Gmina Gronowo Elbląskie
Dzisiaj jest...25.06.2018
Imieniny: Lucji Wilhelma
Polish (Poland)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)Ukrainian (UA)French (Fr)Svenska (Sverige)Norsk bokmål (Norway)
Gmina Gronowo Elbląskie
Menu
Kalendarium
June 2018
S M T W T F S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
24 Июля 2018 - Вторник
Święto Policji

PostHeaderIcon Klauzula informacyjna dot. przetwarzania danych osobowych

Недоступен ни однин перевод.

Klauzula informacyjna dot. przetwarzania danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679
z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE L 2016, Nr 119, s.1) informuję, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Wójt Gminy Gronowo Elbląskie
ul. Łączności 3 82-335 Gronowo Elbląskie;  adres e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript .

2. Administrator wyznaczył Pana Jarosława Krupskiego na Inspektora Ochrony Danych,
z którym można się kontaktować pisemnie - za pomocą poczty tradycyjnej na adres Urząd Gminy ul. Łączności 3 82-335 Gronowo Elbląskie lub e-mail Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript .

3. Celem zbierania danych osobowych jest realizacja zadań ustawowych gminy.
Administrator danych osobowych może przekazać dane osobowe upoważnionym podmiotom na podstawie i w granicach prawa.

 4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu jaki jest niezbędny do tego, aby osiągnąć założony cel przetwarzania danych.Dane mogą być przetwarzane dłużej – tj. po osiągnięciu celu dla którego zostały zebrane, jednakże wyłącznie do celów archiwalnych
w interesie publicznym, do celów badań naukowych lub historycznych lub do celów statystycznych.

5. Pani/Pana dane osobowe  mogą być udostępnione tylko instytucjom upoważnionym z mocy prawa.

6. Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane ręcznie oraz automatycznie. 


 7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność
z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

8. Posiada Pani/Pan prawo wniesienia skargi  do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

9. Pana/Pani dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji.

10. Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.


 
Ustawa śmieciowa
Urząd pracy
Teraz gościmy
Сейчас 479 гостей онлайн

Valid XHTML 1.0 Transitional

Gmina Gronowo Elbląskie - województwo Warmińsko-Mazurskie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej... To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information